-----------------------------------------
Visit our weblog: www.SatuJutaIdea.com
-----------------------------------------

Thursday, April 30, 2009

Usahawan Minyak Pelincir TPC Global

"Minyak pelincir TPC Global dapat meningkatkan kuasa enjin sekali gus menjimatkan penggunaan petrol dan diesel serta boleh digunakan sehingga 10,000 kilometer dan sesuai bagi semua jenis kenderaan."

Dengan slogan lebih jimat, lebih kuasa, selamat dan terjamin, minyak pelincir TPC Global terbukti memberi kepuasan kepada pengguna.

Bagi individu yang menggunakan kenderaan untuk menjalankan tugas harian selain kerap berjalan jauh seperti pulang ke kampung setiap bulan, minyak pelincir TPC wajar menjadi pilihan.

Ini kerana ia bukan sahaja dapat mengurangkan penggunaan minyak petrol malah, mampu memberi insentif lumayan kepada para pengguna.

Ketua Pegawai Eksekutif TPC Global, Azman Baddit memberitahu, kesungguhannya memasarkan produk tersebut adalah untuk membantu pengguna menjimatkan belanjawan bulanan.

"Matlamat utama TPC Global adalah untuk mengurangkan beban golongan berpendapatan sederhana dan perbelanjaan harian minyak kereta mereka.

"Selain itu, apabila mereka sudah berpuas hati dengan produk tersebut, pengguna yang berminat boleh menyertai kumpulan TPC Global untuk memasarkannya sebagai satu peluang perniagaan.

"Pada masa yang sama, pengguna dapat menjana tambahan pendapatan masing-masing," katanya yang mengulas mengenai konsep TPC Global pada Seminar Usahawan TPC Global di Kuala Lumpur baru-baru ini.

Katanya, kebanyakan ahli mahupun ejen mereka akan menggunakan produk TPC Global terlebih dahulu sebelum memperkenalkannya kepada rakan-rakan.

"Pada mulanya, mereka memilih produk ini untuk kegunaan sendiri. Selepas berpuas hati, kami akan melatih pengguna yang berminat untuk memasarkannya.

"Dari situ, mereka boleh memperoleh pendapatan mencecah ribuan ringgit sebulan," tambahnya.

Mereka yang ingin mendapat maklumat lanjut tentang peluang perniagaan TPC Global, boleh menghubungi talian 013-5135679.

Sumber: Kosmo! Online

No comments:

 Copyright © 2008-2009 MDAM_AM. All rights reserved.