[CONTEST] Eveready - We Are Family

Peraduan Eveready - We Are Family

HADIAH-HADIAH BERNILAI SEHINGGA RM500,000 UNTUK DIMILIKI.*Hadiah Utama X 1: Kondo bernilai lebih daripada RM300,000*
Proton Saga 1.3 Plus CVT Auto
Suzuki Shogun Axelo
Baucar Percutian Keluarga RM6000

Peraduan Eveready ‘We Are Family’ akan berlangsung dari 1 Ogos 2016 hingga 30 September​ ​2016 (“Tempoh Peraduan”).

Para peserta mestilah membeli mana-mana produk Eveready dan/atau Energizer yang​ ​bernilai RM10.00 dan ke atas dalam resit tunggal dari mana-mana pasar raya/kedai​ ​yang turut serta dalam Tempoh Peraduan.

Setiap pembelian tersebut melayakkan​ ​peserta untuk menghantar satu (1) penyertaan pos ATAU satu (1) penyertaan​ ​melalui​ ​Internet.
 
Cara pemilihan pemenang:
 
Satu (1) Hadiah Utama , Satu (1) Hadiah Pertama dan 20 Hadiah-hadiah Lain (“Hadiah Keseluruhan”):
 
Para pemenang Hadiah Keseluruhan yang layak ditentukan oleh jumlah​ ​penyertaan layak yang diterima sepanjang Tempoh Peraduan dan​ ​dibahagikan dengan 21.5,
 
- sebagai contoh: jika terdapat sebanyak 21,509​ ​penyertaan layak diterima, nombor ini akan dibahagikan dengan 21.5 dan​ ​dibundarkan kepada nombor bulat paling dekat yang lebih rendah, iaitu​ ​1,000.
 
- Maka penyertaan layak ke-1,000, ke-2,000, ke-3,000 dan seterusnya​ ​masing-masing akan disenarai pendekkan.
 
- Jika penyertaan yang disenarai​ ​pendek dibatalkan kelayakannya, maka penyertaan seterusnya yang​ ​terdahulu akan menjadi pemenang ganti yang layak, sebagai contoh:​ ​pemenang ganti untuk penyertaan layak ke-1,000 adalah penyertaan layak​ ​ke-999.
 
Dua puluh satu (21) Pemenang yang disenarai pendek akan dijemput ke​ ​Lembah Klang untuk menyertai satu siri permainan bagi menentukan​ ​penerima Hadiah Pertama.
 
- Peserta yang bakal menjadi Pemenang Hadiah​ ​Pertama akan berpeluang menyertai satu lagi acara untuk menjadi​ ​Pemenang Hadiah Utama.
 
- Jika Pemenang memenangi Hadiah Utama,​ ​Hadiah Pertama akan dibatalkan.
 
- Jika Pemenang tidak memenangi Hadiah​ ​Utama, Pemenang tersebut akan diberikan Hadiah Pertama dan Hadiah​ ​Utama akan dibatalkan.
 
- Semua kos perjalanan dan sebarang perbelanjaan​ ​dalam menyertai acara ini akan ditanggung oleh peserta.
 
- Semua peserta​ ​dikehendaki untuk menandatangani surat pelepasan dengan pihak​ ​Penganjur sebelum menyertai acara, dan sekiranya gagal, peserta tersebut​ ​akan dibatalkan kelayakkannya.
 
18 HADIAH LAIN UNTUK DIMENANGI
 
 
Laman Web Peraduan